Gjerlev

Slide 1klik for stort billede

Tilbygning, 78-2

Slide 2klik for stort billede

Tilbygning, 78-1

Slide 3klik for stort billede

Tilbygning, 78-3

Slide 4klik for stort billede

Tilbygning, 78-5

Slide 5klik for stort billede

Tilbygning, 78-4

tilbygning, udestue, orangeri, vinterhave, pavillon tilbygning, udestue, orangeri, vinterhave, pavillon tilbygning, udestue, orangeri, vinterhave, pavillon tilbygning, udestue, orangeri, vinterhave, pavillon tilbygning, udestue, orangeri, vinterhave, pavillon

Gjerlev

Tilbygningen til det stråtækte skovhus gav ekstra plads i stuen og udsigt til skoven

Sådan blev den til

Soklen og gulvet er støbt.  Vinduerne er  træ vinduer med smalle 3 lags energisprosser der giver optimal isolering og frit udsyn til skoven. Tagkonstruktionen er udført med vandret gips-loft i flugt med loftet i stuen, og taget er tækket med strå og rygningen er lyng.  Gulvbelægningen er udført i japansk skifer der er lagt på skrå.

Det unikke ved tilbygningen

Glas til gulv med frit syn til skoven
Stråtag tækket sammen med huset
Gulvbelægning i japansk skifer