Tilbygning med tagterrasse

Tilbygning med tagterrasse og hævet terrasse er opført til patriciervillaen i Valby i forbindelse med totalrenoveringen af huset

Valby, Tilbygning, 147-1
Tilbygning-med-tagterrasse
Klik og se billedet i fuld størrelse

Tilbygning til patriciervilla

Det var oplagt for den nye ejer at opføre en tilbygning med tagterrasse til den den gamle flotte patriciervilla.

Patricier villaen som var en af Bent Fabricius Bjerres ejendomme havde i mange år været brugt som en erhvervs ejendom.  Villaen har gennem årene været vedligeholdt med respekt for arkitekturen, dog med en enkelt undtagelser som den ophængte udendørs balkon

Under den nye ejers total renovering blev balkonen nedtaget og den  nye tilbygning med tagterrasse opført. Fra soveværelset på 1 salen er der nu udgang til tagterrassen. På den nye tagterrasse kan man om aftenen sidde i højden og nyde den sidste aftensol i ro og fred.

Den nye tilbygning giver stuetagen en masse lys og stemning gennem de småsprossede vinduer. Dørene er udført som harmonidøre der har samme rammebredde som vinduerne, hvilket gør at alle ruderne har samme størrelse

Tilbygningen er indrettet som et lounge område hvor man om dagen kan slappe af og nyde udsigten til terrassen og haven, og om aftenen sørger den indbyggede belysning og højtaler i loftet for den rigtige stemning.

 

Sådan er tilbygning med tagterrasse opført

Soklen og gulvet er støbt. Mursøjlerne er muret i  tegl omkring en stabiliserende stålsøjle.

Tagkonstruktionen er med træspær og bjælkelag til bærring af tagterrassen. Spærene er udført med svaj og forskallingsbrædder som underlag for det falsede og stukkede zink tag.

Tagbelægningen under gangbroen er tagpap og gangbroen er jatoba hårdttræ. Gelænderet er jern der er galvaniseret og malet sort.

Vinduer og døre er 3 lags træ/alu med 20 mm smalle palæ sprosser med bispehue profil.

Gulvet er egetræ stave lagt i sildebens mønster. Loftet er gips der er spartlet og malet hvidt, rundt om loftet er der opsat stuklister.

I loftet er der indbygget spot som sørger for den rette belysning og de indbyggede Sonos lofthøjtaler sørger for den bedste lyd.

Se andre typer tagkonstruktioner på værkstedet