Salg og rådgivning

Arte Glasbyg har mere end 30 års erfaring. Vi ser på husets muligheder, lytter til jeres ønsker og fremlægger et spændende forslag.

Kom godt i gang

Er ønsket en tilbygning, orangeri, udestue, vinterhave eller en pavillon, er det helt uforpligtende at få et besøg og en dialog med vores byggerådgiver. På første møde ser vores byggerådgiver på husets muligheder, hører på jeres ønsker og fremlægger et spændende forslag. Herunder er forskellig eksempler på tegninger der er udført af Arte Glasbygs tegnestue.

Birkerød , Tilbygning, 51-9
Tegningsforslag Birkerød
Klik og se billedet i fuld størrelse

Sådan foregår det videre samarbejde

Har vores besøg givet inspiration og lyst til at gå videre med projektet, aftales der individuelt med vores byggerådgiver hvordan og hvor langt, vi skal gå i det videre samarbejde. Vi har tre forskellige samarbejdsmodeller, du kan vælge mellem herunder.

Model 1

Du får udarbejdet et tegningsforslag af projektet til 9.500 kr. inkl. moms. Hvis et efterfølgende tilbud på projektet accepteres til ordre, fratrækkes honoraret for tegningsforslaget.

Model 2

Du får et overslag ud fra de skitser, som vores byggerådgiver tegner ved besøget, det er gratis og uforbindende.

Model 3

Du får et tilbud ud fra dine egne eller arkitektens tegninger, det er gratis og uforbindende.

 

Når man har accepteret tilbuddet til ordre udarbejder vi en tidsplan for byggeriet, således at du som kunde følger dig trygt ved at kunne følge med i hele byggeforløbet.

Herefter går vi til den næste fase som er tegnestuen. Her arbejdes med de endelige tegninger og beregninger.

Næste fase: Tegnestuen