Salg og rådgivning

Salg og rådgivning

Arte Glasbyg har mere end 30 års erfaring. Vi ser på husets muligheder, lytter til jeres ønsker og fremlægger et spændende forslag.

Er ønsket en tilbygning, orangeri, udestue, vinterhave eller en pavillon, er det helt uforpligtende at få et besøg og en dialog med vores byggerådgiver. På første møde ser vores byggerådgiver på husets muligheder, hører på jeres ønsker og fremlægger et spændende forslag.

Har vores besøg givet inspiration og lyst til at gå videre med projektet, aftales der individuelt med vores byggerådgiver hvordan og hvor langt, vi skal gå i det videre samarbejde. Det kan foregå på tre måder:

Én måde
Én måde at gå videre på er at få udarbejdet et tegningsforslag af projektet til 7.500 kr. inkl. moms og efterfølgende få et uforpligtende tilbud på projektet. Accepteres tilbuddet til ordre, fratrækkes honoraret for tegningsforslaget.

Én anden måde
En anden måde er at få udarbejdet et tilbud eller overslag ud fra de skitser, som vores byggerådgiver tegner ved besøget, det er gratis og uforbindende.

Én tredie måde
En tredje måde er at få tilbud ud fra jeres egne eller arkitektens tegninger, det er gratis og uforbindende.
Når man har accepteret tilbuddet til ordre udarbejder vi en tidsplan for byggeriet, således kunden trygt kan følge med i hele byggeforløbet.

 

Klik og se tegningsforslag

Læs mere om tilbygningens næste fase under Tegnestue.

salg_raadgivning
vaerksted