Materialer

Det rigtige materialevalg?

Uanset om der skal bygges en tilbygning, orangeri, udestue eller pavillon, kan det ofte være en udfordring at træffe det rigtig materialevalg. Der er mange muligheder for individuelle materialevalg tilpasset ønsker og funktioner. Hos Arte Glasbyg har vi gennem mere end 25 år hjulpet vores kunderne med at træffe de rigtige materiale valg. Vi ved hvor stor betydning det rigtige valg af materiale har for den færdige løsningen.


 

  • vinduer, tilbygning, udestue, orangeri, vinterhave, pavillon Vinduer - Vinduer kan ændre tilbygningen og husets udtryk. Her kan du se forskellige typer af vinduer og læse om nogle af de vigtigste punkter, der bør overvejes ved valg af vinduer. Vi kan i vores orangerier og tilbygninger bruge alle typer af vinduer, vi tilpasser vores konstruktioner til de vindues typer man ønsker.
  • trægulv, tilbygning, udestue, orangeri, vinterhave, pavillon Gulve - Hvilken type gulv skal der være i tilbygningen, skal det være træ, klinker eller noget helt andet.Gulvet er en stor flade og har derfor stor betydning...
  • vandskurret brystningsmur, tilbygning, udestue, orangeri, vinterhave, pavillon Vægge - Væggene kan udføres i mange forskellige materialer udvendigt og indvendigt alt efter i hvilken stil og hvilket udtryk, man ønsker tilbygningen opført.
  • Lofter - Loftet i tilbygningen er mange gange en "overset" bygningsdel, men loftet har stor betydning for indtrykket og lyden i rummet
  • Tage - Skal tilbygningen have lav eller høj rejsning, og hvilken tagtype skal man vælge?