Pavillon

Pavillon

 

Arte Glasbyg leverer individuelle pavilloner til mange forskellige formål.

En pavillon kan bruges til mange ting lige fra et lille hyggested i haven til en ekstra udvidelse af huset eller til firmaets kontorudvidelse.

Med en pavillon er mulighederne mange.

Se et udvalg af vores pavilloner her.

Kig ind i værkstedet
 
Stort set alle konstruktioner bygges i vores værksted. Det har mange fordele og sikrer bl.a. at kvaliteten er 100% i top.
 
Besøg vores værksted
Konstruktion til pavillon
  • tilbygning, udestue, orangeri, vinterhave, pavillon Odense N - Pavillon bygget som et fritstående orangeri, giver fri udsigt til haven og læ til træterrassen omkring swimmingpoolen
  • tilbygning, udestue, orangeri, vinterhave, pavillon Bølling - Pavillonen med de patinerede tagsten falder i ét med naturen
  • gazebo, tilbygning, udestue, orangeri, pavillon, vinterhave Borris - En åben pavillon i åbent landskab, tættere kommer man ikke naturen med tag over hovedet.
  • tilbygning, pavillon, udestue, orangeri, vinterhave Ørnhøj - I den nye have var det oplagt at bygge Pavillonen ved søen....
  • tilbygning, pavillon, udestue, orangeri, vinterhave Vejen - Pavillon i sibirisk lærketræ. Pavillonen er bygget med vinduer og beklædning i sibirisk lærketræ...
  • pavillon, tilbygning, udestue, orangeri, vinterhave Skjern - Stråtækt pavillon, der kan bruges hele året. Pavillonen leveres i individuelle mål.
  • tilbygning, udestue, orangeri, vinterhave Solrød strand - Den eksklusiv pavillion fungerer som en tilbygning året rundt. Udsigten til den skønne natur have...
  • tilbygning, udestue, orangeri, vinterhave Gentofte - Elegant orangeri bygget som en pavillon, i mørkgrøn trækonstruktion på en lav vandskuret brystningsmur.
  • tilbygning, udestue, orangeri, vinterhave Vejers - Udestuen til det ældre sommerhus i træ bruges som en tilbygning, sommerhuset blev også udvidet med en spa pavillon
  • Tilbygninger, Udestuer, Pavilloner, Orangerier, Vinterhaver Odense - Løsningen på kontorudvidelsen blev en pavillon

Råd og vejledning

Hos Arte Glasbyg hjælpe dig med råd og vejledning. Vi har mange års erfaring i pavilloner, orangerier, tilbygninger, udestuer og vinterhaver. Ens for alle er, at helhed og smuk harmoni er hovedoverskrifterne.

 

Den harmoniske pavillon

En pavillon i haven giver dig mulighed for at få et ekstra rum til familien, vennerne og haveredskaberne. Samtidig giver det rigtig gode muligheder for at udvide din havesæson, så du også kan nyde de kølige forårs- og sensommeraftener udendørs under tag. Hos Arte Glasbyg har vi mange års erfaring med pavilloner. Vi har bygget lige fra den helt traditionelle til unikke specialløsnnger med særlige krav til tilpasning det eksisterende byggeri. Vi har som udgangspunkt at pavillonen skal være funktionel, men det betyder lige så meget for os at den passe smukt ind i have-miljøet, så det giver optimal harmoni i haven. Få inspiration til hvilken type pavillon, der passer til dig og din have.

 

Vælg den rigtige pavillon til din have

Inden du anskaffer dig en pavillon, bør du gøre dig klart, hvilke behov den skal leve op til. Der er mange materialer den kan bygges i bl.a er pavilloner af glas og aluminium meget populært. Det passe fint hvis du vil omgive dig med krukker med grønne planter og have den fulde glæde af udsigten til din have.
Klik her og læs mere om gode idéer til en pavillon

Pavillon med hygge og forlænget udesæson

En af de helt store fordele ved en pavillon er mulighed for at forlænge den alt for korte danske sommer. Hos Arte Glasbyg har vi mange års erfaring med, hvad der skal til for at bygge en pavillon, der passer til det eksisterende hus og vi ved hvad der skal til for at det lykkes.

Regler for byggeri af pavillon

Hvis du er i tvivl, om dine nye bygninger i haven overholder reglerne, kan du på forhånd kontakte kommunen og spørge dem til råds. Kommunen har pligt til at oplyse borgerne om byggeregler m.m., men der er desværre stor forskel på, hvor meget service de forskellige kommuner giver. Hos Arte Glasbyg har vi mange års erfaring med kontakt til kommunerne, vi hjælper dig sikkert igennen processen.

Her finder du mere inspirration:

Læs mere her, hvis du vil vide mere og regler for byggeri!