Slagelse

Slide 1klik for stort billede

Tilbygning, 54-2

Slide 2klik for stort billede

Tilbygning, 54-3

Slide 3klik for stort billede

Tilbygning, 54-5

Slide 4klik for stort billede

Tilbygning, 54-1

tilbygning, udestue, orangeri, vinterhave tilbygning, udestue, orangeri, vinterhave tilbygning, pavillon, udestue, orangeri, vinterhave tilbygning, udestue, orangeri, vinterhave

Storgården i Slagelse

Tilbygningen er udført som en halvcirkel, og er udvendigt overalt udført i vedligeholdelsesfrie materialer.

Tagkonstruktionen understøttes af murstenssøjler, hvor imellem der er isat træ-alu vinduer med smalle vinduessprosser.

Tagkonstruktionen er udført med skrå zinkkant, og på taget er en tagterrasse med gangbro i hårdttræ og galvaniseret gelænder.

Der er indvendigt åbnet op ind til husets stue, således stuen og tilbygningen er et rum. Indvendigt er alt træværk i hvidt, der er opsat glatte gipslofter, og gulvet er lagt med skifergrå klinker.

 

  • Tilbygning med murstenssøjler og balkon
  • Hvide træ-alu vinduer med smalle vinduessprosser
  • Vedligeholdelsesfri tilbygning