Nyheder

Nyheder

Her er en oversigt over de nyeste tilbygninger, orangerier, udestuer og pavilloner som vi præsenterer her på vores hjemmeside, alle  leveret af Arte Glasbyg.
I mere end 25 år har Arte Glasbyg tegnet og leveret unikke tilbygninger i hele landet. Hver tilbygning er unik og bygget harmonisk til det eksisterende hus. Idéerne til de nye tilbygninger er blevet til ved et besøg af vores byggerådgiver, hvor byggerådgiveren gerne giver idéer og rådgiver bygherren til en spændende og harmonisk løsning.

Nye projekter…

 

Planlæg den nye tilbygning eller orangeri, kontakt byggerådgiveren  på tf. 40 45 18 72 for et uforpligtende forslag og tilbud.

 

Læs mere om forslag og tilbud

Nyheder - Tilbygning konstruktion bygger på værksted
  1. tilbygning, udestue, orangeri, vinterhave, pavillon Hellerup - Orangeri med smalle sprosser og glastag bygget i stil med den ældre patriciervilla
  2. tilbygning, udestue, orangeri, vinterhave, pavillon Egå - Til plantoramas nye plantecenter i Egå ved Århus opføres et 72 m2 stort orangeri i træ
  3. tilbygning, udestue, orangeri, vinterhave, pavillon Klampenborg - Tilbygning i glas på patriciervillaens gamle tagterrasse giver masser af lys og ekstra plads i soveværelset
  4. Valby - Gulvet i det nye orangeri sænkes ned i have niveau og den støbte trappe med smedejerns gelænder integrerer orangeriet med huset.
  5. Stenløse - Orangeriet på landstedet isoleres som en tilbygning så man kan nyde udsigten til haven og himlen året rundt.
  6. Amager - Tilbygningen opføres som et orangeri i stil med det gamle murermester villa fra 30'erne på Amager
  7. tilbygning, udestue, orangeri, vinterhave, pavillon Korsør - Et orangeri og en ny tagkonstruktion med glastag på udhuset er under opførelse til det gamle stråtækte bondehus.

Råd og vejledning

Hos Arte Glasbyg hjælper vi dig med råd og vejledning til dit byggeri. Vi har mange års erfaring i orangerier, tilbygninger, pavilloner, udestuer og vinterhaver. Ens for alle er, at helhed og smuk harmoni er hovedoverskrifterne.

 

Det harmoniske byggeri

En tilbygning kan tilføres til både nye som gamle huse men anset hvad man bygger til er det altid vigtigt at tilpasse byggeriet til den eksisterende bolig. Hos Arte Glasbyg har vi mange års erfaring i at tilpasse byggeriet. Vi gør os meget umage og overvejelser for at få den optimale harmoniske løsning til den eksisterende bolig. Vi siger: “at vi ikke bygger på, men bygger til”. Det er altså et væsentligt princip, som vi i høj grad arbejder udfra, når vi arbejder med vores tilbygninger, orangerier, udestuer og pavilloner. Yderligere er vores valg af materialer også med til at give et smuk og harmonisk byggeri, der har en lang levetid.

 

Nyheder inden for byggeri

Hos Arte Glasbyg følger vi hele tiden udviklingen inden for de seneste nyheder og trends. Der kommer hele tiden nye spændende materialer og nye byggetekniker, så vi tager med i overvejelsen i vores tegnestue, uanset om vi skal bygge tilbygning eller orangeri.